ZAVRŠENI RADOVI NA UREĐENJU KANALSKE MREŽE U FUNKCIJI ODVODNJAVANJA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA NA TERITORIJI OPŠTINE NOVA CRNJA

Radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Nova Crnja su završeni.

Ovaj projekat je obuhvatao radove na sistemima za odvodnjavanje u katastarskim opštinama Aleksandrovo, Vojvoda Stepa, Molin, Radojevo i Toba, pri čemu je ukupno obuhvaćeno 16 416 metara kanalske mreže.
Cilj ovih radova je da se obezbedi potpuno funkcionisanje kanalske mreže i nesmetano obavljanje poljoprivrednih radova na okolnim poljoprivrednim parcelama.

Radovi su obuhvatali geodetsko snimanje, mašinsko uklanjanje biljne vegetacije, izmuljenje bagerom i razastiranje izmuljenog materijala, kao i radove na ravnanju inspekcionih staza buldozerom.

Ukupna vrednost radova je 8,571,428.57 dinara sa PDV-om, a investitor radova je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media