ZAVRŠENI RADOVI NA VIŠE LOKACIJA

Radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta, na sistemu za odvodnjavanje Konak, koji pripada istoimenoj katastarskoj opštini su završeni.

Na ovom sistemu izvršeni su radovi mašinskog tarupiranja vegetacije bagerom, a vrednost projekta, čija je realizacija trajala 5 dana, je 750 hiljada dinara.

Uporedo sa ovim projektom privode se kraju i radovi na Hidrosistemu Dunav-Tisa-Dunav, na kanalu DTD, tačnije na deonici Klek- Lazarevo.

Na ovom kanalu izvršeno je razastiranje deponije od izmuljenja kanala, kao i kosine i inspekcione staze, vrednost ovih radova je 1 500 000 dinara.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media